Landstreff 2016 på Gol

Da var Landstreffet 2016 over for denne gang. Som for 2 år siden så ble det Gol og Per`s hotell.

Da var Landstreffet 2016 over for denne gang. Som for 2 år siden så ble det Gol og Per`s hotell. Og Per`s hotell skuffet ikke i år heller. Makan til service og blid betjening skal du lete lenge etter. Per`s vet hva dette går ut på. Oppstillingsplass ved inngangen, vaske plass med vann, svamp og bøtter. Strategisk plass til teltet og innmelding. Perfekt for forbipasserende som ønsker å ta bilene i nærmere øyesyn og perfekt for oss medlemmer som gjerne ønsker å vise bilene frem.

Maten er et kapittel for seg selv. Buffe`en hos Per`s er legendarisk og her mangler det ingen ting. Jeg tror jeg snakker for alle fremmøtte at dette er den ultimate måten å arrangere vårt treff på.

Noen hadde valgt å dra opp på Torsdag som kanskje var smart, de slapp regnet på turen som kom Fredag ettermiddag og når man får gratis hotellrom så er jo det veldig greit. Fredag ble det grillet i bakgården med høy stemning og mye latter. Takk til Per`s igjen som hadde grillen varm og hadde laget fantastisk salater og stilte opp med egen vert for oss.

Lørdag kl 12 var nyvaskete biler på tur til Nesbyen og til det årlige «Rockabilly Rumble» Dette har blitt fast arrangement i Nesbyen og i år passet det med vårt arrangement også.Rockabilly Rumble må vel sies å være en hyllest til den amerikanske 50 talls kulturen eller stilen om du vil. Med musikken, maten, frisyrene, klærne, Pin-Up jenter og ikke minst bilene og der tror jeg PCN gjorde dette arrangementet fullkomment. Her må vi få til et samarbeid med arrangørene og finne på noe felles for dette var gøy.

Etter kåringen av Norges Retro pin-up jente ble det crusing rundt Nesby sentrum med lokale Nesbyinger i baksetet og caben nede. Dette ble satt stor pris på. Etter noen øl og vin i baren på hotellet så var det bankett med taler og prisutdeling og gode historier vitser og sang…Takk Knut , du er rå :)

Levende musikk med dans gjorde at noen valgte å sitte oppe utover kvelden og nyte den varme sommernatta med god drikke. Takk til Per`s for at dette igjen ble et minneverdig opphold, det er bare så synd at ikke flere i klubben ser seg tid til å treffe andre medlemmer. Skal vi kanskje rette på dette til neste år?