En høvding gir seg...

Det ble klart før årsmøtet i februar at Espen Hoftvedt ikke stilte til gjenvalg som høvding...

Det ble klart før årsmøtet i februar at Espen Hoftvedt ikke stilte til gjenvalg som høvding og formann for to nye år. Dermed er en æra over og klubben må klare seg uten sin grunnlegger i styre og stell. Espen er godt kjent i Amcar miljøet på tvers av klubber og merker og vi har på følelsen av han også kjenner alle på fornavn. Espen har allltid vært en helfrelst Pontiac mann, og er i besittelse av en 57 Star Chief og en 71 GTO som vinner priser. En morgen i 2010 våknet han brått og bestemte seg for å starte en landsdekkende Pontiac Club Norway og det gikk ikke lang tid før de første 100 medlemmene var på plass.

Siden har klubben opplevd stor interesse og vi har nå rundet 450 registrerte medlemmer. Klubben har blitt mer strømlinjeformet og proffesjonell på disse årene og blir lagt merke til ute i Amcar miljøet. Espen har mange "jern i ilden" Han er formann i Lillestrøm Amcar klubb samt i DELTA Rock'n'Roll Klubb og kansje flere som vi ikke vet om :). Espen er også en ivrig Elvis fan med mye kunnskap om Rockekongen. Det betyr at det er en famile som til tider ser lite til han og dette er nok en av grunnene til at Espen velger å overlate roret til andre krefte nå.

På vårt Landstreff på Gol i Juni ble Espen hedret som det høver seg og gaver og gavekort fra klubben han en gang startet ble overakt. Vår nye høvding Rolf Berg stod for overekkelsen.

Espen etterlater seg en velfungerernde klubb med god økonomi og entusiastiske medlemmers som brenner for Pontiac. Selv om Espen gir seg som høvding så er han fortsatt medlem og en stor ressurs i klubben. Takk Espen for at du startet klubben og takk for fridtiden i disse 6 årene du har brukt på å få klubben til det den er i dag og velkommen til Rolf, dette blir bra.