Lokal samling i Trøndelag

Søndag ettermiddag 23.04.17 hadde noen av Pontiac-gjengen her i Trøndelag en samling ...

Søndag ettermiddag 23.04.17 hadde noen av Pontiac-gjengen her i Trøndelag en samling på Pick-Up cafe og Diner i Vuddudalen, dette er en lokal Amerikans-inspirert Cafe og Diner som ligger ved E6 gjennom Trøndelag, eier og driver er en sann Amerika patriot og dette har blitt et veldig populært sted for lokale bil-klubber og mc-klubber og andre hele året, og spesielt i sommerhalvåret er det stor aktivitet her, legger ved noen bilder av Pick-Up Cafe og Diner.

Vi var 7 Pontiacmedlemmer som møttes denne gang, for en Burger og en kaffekopp litt bilprat og mye slarv (lokalt gossip) samt litt om planer for turer til pontiactreff og andre treff i sommer, bla. så er det vist flere fra Lillestrøm-området som har planer om Pontiac-tur til Nord-Norges-treffet i Stokkmarknes i Lofoten i midten av august, tror det er flere her i Trøndelag som har lyst til å være med på den turen, får komme tilbake på dette senere.

Diskuterte litt om den nye hjemmesiden til klubben vår, fikk tilbakemeldinger på at det var mye klabb og babb i starten ved utsendelse av fakturaer for medlemsavgiften, mange hadde ikke mottatt denne og betalt inn kontigent på gamle kontoen, og noen på den nye uten at de har blitt registrert som betalende, hadde derfor ikke mottatt passord for innlogging på medlemsiden, vi får håpe det retter seg framover.

Vi setter av datoen onsdag 10 Mai fra kl.18.00 for neste lokaltreff, vi ønsket å ha en samling i forkant av tidsfristen for påmeldinga til landstreffet på Gol, for å diskutere om felleskjøring ned dit osv. håper mange har anledning til å ta seg en tur til Toscana Restaurant (Torbjørn Bratts veg) (nardobakken) denne kvelden.